Стало відомо про те, що мешканка міста Мелітополь, що в Запорізькій області, скоїла серію крадіжок, і «погоріла» на санках.

Таким чином, повідомляється, що протягом місяця, мешканка міста Мелітополь скоїла злочини. Як виявилося, раніше вона була вже судима, неодноразово.

Автомобіль поліції, фото ілюстративне: Facebook Патрульна поліція Івано-Франківської області
Автомобіль поліції, фото ілюстративне: Facebook Патрульна поліція Івано-Франківської області

Міський суд розглянув справу про цілу серію крадіжок, які були вчинені в місті Мелітополь з Грудня 2018 року по січень 2019 року.

Наприклад, в грудні вона нахвалилася на парковці по вулиці Грушевського. Вона влізла в багажник автомобіля ВАЗ, і вкрала звідти домкрат, ключі, аптечку, а також знак аварійної парковки. Сума збитку тоді склала приблизно 750 гривень.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Потім, ще через кілька днів вона вкрала в магазині портативну газову плиту за 650 гривень.

І ось, на початку січня 20198 року вона все таки попалася. Під час чергової справи, вона хотіла вкрасти дитячі санки, які були залишені поруч з магазином. Завдяки камерам спостереження вдалося затримати її.

Днями Мелітопольський міськрайонний суд розглянув справу і засудив жінку до двох років обмеження волі.

Раніше портал Знай.ІА писав про те, що у Запоріжжі аферистки у формі комунальників вкрали у пенсіонерки "гробові" гроші:"Покажи лічильники".

Також портал Знай.ІА писав, що на Буковині поліція розшукала зниклу дівчинку-гуляла з подругою, поки батьки божеволіли.

Також портал Знай.ІА писав, що під Харковом чоловік викрав авто друга і потрапив у ДТП - з'їздив за цигарками.