Стало відомо про те, що на зупинках у Запоріжжі показали гігантські черги. Змушені годинами добиратися додому.

Таким чином, повідомляється, що ролик з підтвердженням того, що в місті завжди величезне скупчення людей на зупинках, було опубліковано в соціальних мережах.

Все через те, що в області і в місті посилили карантинні заходи. У зв'язку із зростанням хворих, область записали в "помаранчеву" зону. Маршрутникам заборонили брати стоячих пасажирів, у кожного має бути місце.

Якщо раптом, це правило буде порушено, то водієві маршрутки загрожує штраф у розмірі 17 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Кілька протоколів вже було складено. Все через пасажирів, які почали мітингувати, і не давати водіям працювати.

Це очікувано призвело до колапсу з однією тільки різницею: пасажири товпляться не в транспорті, а на зупинках. Про дотримання дистанції в півтора метра в кілька метрової черги мови немає.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що починаючи з понеділка, 19 жовтня, міста Харків і Люботин, а також Богодухівський, Лозівський і Первомайський райони переходять в "Червону" карантинну зону.

Як повідомляв портал Знай.ІА, у найближчий тиждень українська столиця залишається в "помаранчевій" зоні карантину.

Також Знай.ІА писав, що у Львові школи закривають на канікули з 19 жовтня, а дитсадки працюватимуть у звичайному режимі.