У Запоріжжі СБУ викрила фейкову "міськраду", яка була організована для дестабілізації суспільно-політичної обстановки в місті. Про подробиці події розповідає прес-служба СБУ.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що Служба безпеки України викрила організоване угруповання, яке створило фейкову "міськраду".

За попередньою версією слідства, учасники протиправної діяльності намагалися створити псевдоорган місцевого самоврядування на території Запоріжжя. Щоб легітимізувати свою діяльність, вони обрали так званих "голів " і" депутатів " самопроголошеного утворення.

Фігуранти справи пропонували жителям Запоріжжя приєднається до їх "органу", пообіцявши за це грошову винагороду та оформлення"відповідних посвідчень".

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Фальшиві документи / фото: СБУ
Фальшиві документи / фото: СБУ

Печатки / фото: СБУ
Печатки / фото: СБУ

Співробітники СБУ провели відповідні обшуки в приміщеннях організаторів злочинної діяльності. В ході розслідування правоохоронці виявили документи, печатки, штампи, комп'ютерну техніку та інші докази правопорушення.

В рамках раніше відкритого кримінального провадження тривають слідчі дії, щоб притягнути до відповідальності всіх причетних осіб.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у п'ятницю, 30 жовтня в місті Запоріжжя два водії намагалися підкупити поліцейських.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Запоріжжі оштрафували водія маршрутки, який зглянувся над пасажирами.

Також Знай.иа писав, що у Запорізькій області п'яний покупець громив прилавки магазину через відмову у продажу горілки без маски.