У Запоріжжі судитимуть чоловіка, який викинув з вікна собаку. Вже є дата засідання.

Таким чином, повідомляється, що 19 листопада відбудеться засідання над господарем собаки такси. Він викинув її з вікна.

Судити шкуродера будуть за фактом жорстокого поводження з твариною. Досудове розслідування було завершено ще наприкінці літа поточного року.

Через два з половиною після інциденту, собака на жаль померла.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Такса, фото: Національна поліція
Такса, фото: Національна поліція

"Філі більше немає. 74 дні тепла, затишку і смачної їжі отримав багатостраждальний хлопець з вашою допомогою!!! Спасибі всім хто підтримував Філю!,- таке повідомлення опублікувала зоозахисниця Вікторія Скільсара.

Сталася трагедія ще 18 липня. Тоді чоловік у стані алкогольного сп'яніння, викинув з вікна свого пса.

Сусіди встигли все зняти на відео, їм викликали поліцію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Знай повідомляв, що на Буковині поліцейські направили матеріали до суду за фактом жорстокого поводження з твариною. На початку вересня 2020 року на спецлінію "102" надійшло повідомлення про те, що на території одного з домогосподарств у Чернівцях господар жорстоко поводиться з собакою.

Також Знай писав, що нелюдська жорстокість шокувала жителів Дніпра: невідомі посадили пораненого цуценя на ланцюг посеред проїжджої частини і кинули вмирати.

Нещодавно Знай передавав, що в Запоріжжі пенсіонер скинув з моста собаку. Живодер був нещадний.