Четвертий сезон" Від пацанки до панянки " подарував людям вкрай неординарну учасницю. Незважаючи на те, що Анастасія не затрималася надовго в шоу, вона все-таки змогла отримати досить велику аудиторію.

За її життям стежать понад 230 тисяч передплатників, і Анастасія перетворилася на дійсно популярного блогера. Більш того, зараз вона збирається розширити свою діяльність в мережі.

Анастасія опублікувала в своєму Instagram нове фото. На ньому вона вдома, з улюбленим котиком-сфінксом. На фото яскраво підкреслені її величезні вилиці, які стали результатом її пластичних операцій, і тепер це одна з головних її фішок. В описі до публікації Анастасія поділилася ідеєю створити власний Youtube-канал. Також вона задала питання передплатникам, який контент краще знімати для свого каналу.

Користувачам сподобалася публікація Анастасії. Всього за 4 години її фото набрало понад 5 тисяч лайків. У коментарях користувачі запропонували відразу кілька варіантів тим, на які можна було б знімати цікаві відео.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, сама перероблена з "Пацанок" дала пораду всім закоханим дівчатам.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що сама перероблена з " Пацанок "вразила своїм декольте з" натуральними " таке і не снилося.

Також портал "Знай.иа" писав, що сама перероблена учасниця "Пацанок" підсіла на ризикову авантюру.