Стало відомо про те, що в Бердянськ, що в Запорізькій області, від коронавірус помер відомий журналіст. Йому було 65 років.

Таким чином, повідомляється, що Олександр Старіков помер у Бердянську. Багато років він працював у газеті»Південна зоря". Про смерть відомого українського журналіста повідомила Валентина Манжура.

Вона пише, що від коронавірусної хвороби помер колега, журналіст Олександр Васильович Старіков. У ньому було стільки енергії, що багато йому заздрили, і здавалося, що ніяка хвороба його не зламає.

Але, незважаючи на зусилля, його життя все ж обірвалося.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Життя у чоловіка було цікавим. У нього є багаторічний досвід роботи в газеті, де він працював завідувачем отеплением. Також, він зміг написати кілька книг.

До слова, в минулому, Олександр Старікова визнали лідером Всеукраїнського рейтингу професіоналізму.

Нагадавши, Знай писав, що у Львові померла семирічна дівчинка, яка все своє маленьке життя боролася з раком. Роксолана Прочко страждала гострою формою лейкемії. Мама дівчинки повідомила, що нещодавно її дочка перенесла складну операцію і у неї були проблеми з легенями.

Також Знай повідомляв, що на Тернопільщині помер політичний і громадський діти, патріот Іван польовий. Цей чоловік домігся кар'єрних висот і довгий час керував різними організаціями і був причетний до керівництва Тернопільською областю.

Нещодавно Знай передавав, що в Запоріжжі помер голова Кошової управи Братства ОУН-УПА Михайло Калиняк. Він помер на 73 році життя. Михайло Калиняк віддав сили боротьбі за незалежність України.