У Запорізькій області співробітник моргу пішов на підлий вчинок. Він зняв золоті прикраси з покійної жінки. Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Зникнення золотих сережок виявили родичі померлої жінки. Вони заявили в поліцію, яка і встановила винуватця. Як виявилося, співробітник моргу зняв сережки з тіла і здав їх в ломбард. Чоловік розповів, що гроші він витратив на лікування своєї дитини. Чоловіка покарали за проступок і призначили 80 годин громадських робіт.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Харкові очевидці зняли на відео те, що відбувається під моргом однієї з лікарень. На вулиці Амосова збирається велика кількість людей. Всі вони чекають своєї черги, щоб потрапити в морг. Деякі починають поминати покійних рідних прямо на капотах машин. З кожним днем машин і людей стає все більше і більше.

Також Знай писав, що в Дніпрі жінка звела рахунки з життям на дитячому майданчику. Вона зробила цього в ніч з 24 на 25 жовтня. Тіло виявили вранці на дитячому майданчику. На її шиї були зав'язані провід від зарядного пристрою для мобільного телефону і шнурки кросівок.

Нещодавно Знай передавав, що смерть людини-це стрес для будь-якої сім'ї. У мережі розповіли, куди звертатися, якщо родич пішов у інший світ. Також Українцям розповіли про вартість похорону. Весь процес починається з отримання довідки про смерть. Після чого звертатися вже слід в ЗАГС для оформлення свідоцтва про смерть, що необхідно для оформлення комплексу ритуальних послуг.

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще