Стало відомо про те, що в Запоріжжі комунальники почали розкуркулювати за збиток рибою.

Таким чином, повідомляється, що три тонни товстолобиків на суму приблизно 110 тисяч гривень були випущені в річку Дніпро. Зробили це представники Запорізького комунального підприємства "Управління капітального будівництва".

комунальники, скріншот з відео
комунальники, скріншот з відео

Вони в такий спосіб намагалися поповнити збитки рибному господарству, які були нанесені під час проведення капітального ремонту Правобережного пляжу.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Мелітополі жителі багатоповерхової будівлі «взяли в заручники» газівників, які відключили їм газ.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Все почалося 19 жовтня, коли частина будинку була позбавлена газопостачання під приводом необхідності заміни вентилів. За цю послугу вони зажадали близько 26 тисяч гривень.

У будинку в основному живуть пенсіонери, і сума в 3400 гривень для багатьох квартир може бути непідйомною. До цих пір вони без гама.

Цього блага позбувся ще один під'їзд будинку.

Раніше портал Знай.ІА писав про те, що у Запоріжжі аферистки у формі комунальників вкрали у пенсіонерки "гробові" гроші:"Покажи лічильники".

Також портал Знай.ІА писав, що на Буковині поліція розшукала зниклу дівчинку-гуляла з подругою, поки батьки божеволіли.

Також портал Знай.ІА писав, що під Харковом чоловік викрав авто друга і потрапив у ДТП - з'їздив за цигарками.