Стало відомо про те, що Запоріжжя знову в боргах. Володимир Буряк втрачає довіру виборців.

Таким чином, повідомляється, що Запоріжжя винне обласному водоканалу більше 15 мільйонів гривень, а Бердянськ і Бердянський район ще 25 мільйонів.

Чи будуть відключати жителям міста воду через борги, поки що невідомо, але, так просто ця історія точно не закінчиться.

Перекрили воду в кранах
Перекрили воду в кранах

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що через заборгованість за газ, близько двох тисяч домогосподарств Запорізької області можуть залишитися без субсидії.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Для ФОП вступили у дію нові правила Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Зі стартом опалювального сезону, отримання житлової субсидії на оплату комунальних послуг для багатьох жителів Запорізької області стає вкрай актуальною.

Постачальник газу нагадав, що згідно з Положенням, якщо є заборгованість за спожитий ресурс перевищує суму 340 гривень, то державна допомога на наступний сезон не продовжується.

Якщо так триватиме і далі, то Володимир Буряк втратить остаточно довіру виборців, які переобрали його на ще один термін.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, українцям платитимуть відразу дві пенсії, в Кабміні розкрили деталі.

Як повідомляв Знай.иа, учитель показав професію зсередини, важче ніж на будівництві: вимагають на мільйон, а платять гривню.

Знай.иа писав, нові тарифи, борги і скорочені субсидії: що станеться з платіжками восени.