Стало відомо про те, що з життя пішов один з найперспективніших важкоатлетів Запоріжжя.

Таким чином, повідомляється, що шокуюча звістка прийшла від федерації важкої атлетики Запорізької області Кирило Пирогов. Йому було всього 22 роки.

У Запоріжжі помер молодий важкоатлет, фото: соціальні мережі
У Запоріжжі помер молодий важкоатлет, фото: соціальні мережі

Незважаючи на свій юний вік у нього вже була величезна кількість досягнень, а також був чемпіоном і рекордсменом Європи серед молоді.

Кирило Пирогов потрапляв до рейтингу кращих легкоатлетів континенту, а неодноразово ставав чемпіоном України.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У хлопця була мета, яка вже ніколи не здійсниться. Кирило мрія потрапити на Олімпійські ігри.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Бердянську, що в Запорізькій області, від коронавірус помер відомий журналіст. Йому було 65 років.

Багато років він працював у газеті»Південна зоря". Про смерть відомого українського журналіста повідомила Валентина Манжура.

Вона пише, що від коронавірусної хвороби помер колега, журналіст Олександр Васильович Старіков. У ньому було стільки енергії, що багато йому заздрили, і здавалося, що ніяка хвороба його не зламає.

Нагадавши, Знай писав, що у Львові померла семирічна дівчинка, яка все своє маленьке життя боролася з раком. Роксолана Прочко страждала гострою формою лейкемії. Мама дівчинки повідомила, що нещодавно її дочка перенесла складну операцію і у неї були проблеми з легенями.

Також Знай повідомляв, що на Тернопільщині помер політичний і громадський діти, патріот Іван польовий. Цей чоловік домігся кар'єрних висот і довгий час керував різними організаціями і був причетний до керівництва Тернопільською областю.

Нещодавно Знай передавав, що в Запоріжжі помер голова Кошової управи Братства ОУН-УПА Михайло Калиняк. Він помер на 73 році життя. Михайло Калиняк віддав сили боротьбі за незалежність України.