У Запоріжжі померла собака на прізвисько Марселіна, яка стала жертвою жорстокого поводження.

Читайте Знай в Google News!

Про скорботну новину розповіла зоозахисниця Валерія Зацна на своїй сторінці в Facebook.

Кілька днів тому в мережі розгорівся скандал щодо лабрадора Марселіни, яка стала жертвою жорсткого поводження. За версією від нинішньої господині собаки, колишній власник знущався над твариною і навіть вибив йому одне око, проте ця історія так і не знайшла доказів. За іншою версією, попередній господар любив Марселіну і доглядав за нею.

Марселіна / фото: Валерія Зацная
Марселіна / фото: Валерія Зацная

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Після розголошення, історією зацікавилися правоохоронні органи і відкрили розслідування за статтею "жорстокого поводження з тваринами".

Як розповіла зоозахисниця, незважаючи на ще молодий вік собаки (8 років), вона виглядала дуже знеможеною. Після обстеження у ветеринарів з'ясувалося, що у Марселіни 5 стадія раку, вона знаходиться буквально при смерті. Нинішня господиня відмовилася присипляти тварину і вирішила очікувати природної смерті.

У ніч з 13 на 14 Листопада Марселіна померла. Ветеринари заявили, що на такій запущеній стадії захворювання допомогти тварині вже було не можна.

Марселіна / фото: Валерія Зацная
Марселіна / фото: Валерія Зацная

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Франківську осатаніла псина розтерзала жінку.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Харкові чоловік побив собаку на очах у дитини – хлопчик плакав і просив батька не бити тварину.

Також Знай.иа писав, що у Запоріжжі після прогулянки в центрі, в районі вулиці патріотичної, домашній собаці стало дуже погано і різко піднялася температура.