Стало відомо про те, що в один їх дворів Запоріжжя запріло ціле стадо диких кабанів.

Таким чином, повідомляється, що інформація про це з'явилася на сторінці місцевої мешканки в соціальній мережі Facebook. Автор пише, що це просто так виглядає Запоріжжя в наші дні.

В якому саме районі було записано ролик-невідомо. Але, побачене там Точно вразило. Самки кабанів разом з поросятами просто прогулювалися по дворах багатоповерхових будівель.

При цьому, повідомляється, що вони не проявляли абсолютно ніякої агресії. Ні машини, ні інший "урбаністичний" пейзаж їх не бентежив.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Вони поводилися так, ніби вони вже вдома. Як вони туди забралися-історія замовчує.

До речі, для людини подібні зустрічі, дуже небезпечні. Кабани тварини агресивні, а з потомством, тим більше.

Варто також нагадати нашим читачам, що 7 листопада в одному з районів Харкова по вулиці прогулювалася сім'я свиней з качкою. Відео та фото поділилися очевидці в Телеграм-каналі "Харків Life". Стало відомо, що курйозні "перехожі" були помічені на одній з вулиць в ранковий час.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, "Єгипетський злодій" позбавив харків'ян врожаю капусти: "як прогнати цього зайця?".

Як повідомляв Знай.иа, Харковом ганяє стадо жвавих кабанчиків.

Знай.иа писав, у Чернівцях стадо кіз окупувало лікарню, кумедне відео порвало мережу.