Стало відомо про те, що в Запоріжжі воїн АТО намагався звести рахунки з життям. Залишив навіть передсмертну записку.

Таким чином, повідомляється, що інцидент стався в середу, 18 листопада. В одному з житлових будинків чоловік вирішив накласти на себе руки.

В руках у нього був пістолет, і він почав "буянити" на очах мешканців будинку.

Передсмертна записка чоловіка, фото: Національна поліція
Передсмертна записка чоловіка, фото: Національна поліція

Вони не розгубилися, і відразу ж викликали співробітників правоохоронних органів. Поліція абсолютно не збентежила колишнього воїна АТО, і він почав далі бавитися.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Трохи пізніше, неадекват почав виставляти свої умови правоохоронцям, і ті його вислухали.

Одна з прохань була досить дивною, він бажав бути пристреленим прямо на місці.

Через деякий час його все ж відрадили від такого кроку, і все закінчилося благополучно.

Поліції стало відомо, що він вирішив піти на самогубство через те, що його з дому вигнала кохана жінка.

Вже вдома правоохоронці знайшли записку ось такого змісту:

"Прошу вибачення у всіх людей за мій вчинок. Я правда далі не можу. У мене нікого не залишилося. Моя улюблена жінка мене вигнала. Я по натурі воїн, а воїн без тилів не воїн, він 200й».

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше група контрабандистів з Росії спробувала переправити ящики з ветеринарними препаратами на суму 270 тисяч гривень в Харківську область.

Як повідомляв портал Знай, 25 жовтня в аеропорту "Бориспіль" прикордонники затримали іноземця з фальшивим паспортом громадянина Великобританії.

Також портал Знай писав, що у п'ятницю, 16 жовтня, в Луцьку відбувся перший в Україні відкритий аукціон з продажу бурштину-сирцю, видобуток якого на деяких ділянках після онлайн-торгів у липні був дозволений.