Один із районів Запоріжжя, в якому переважають будинки приватного сектору, поступово перетворюється на гігантське сміттєзвалище - люди викидають непотріб просто неба, аби не платити за вивіз комунальникам.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє "ZаБор" та публікує шокуючі кадри з місця.

Околиці Запоріжжя, фото джерела

Люди викидають сміття за лічені метри від будинків

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Нелюди перетворили стежку від ДД на Шевченківський на звалище, стежка засипана, проходу немає. Як боротися з цим? Як покарати що б зрозуміли?", - йдеться у підписі під фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Знай писав, що Дмитро Комаров розповів, чим українці відрізняються від жителів країн Європейського Союзу.

Також Знай повідомляв, що у Тернополі містяни перетворили подвір'я багатоповерхівки на сміттєзвалище. Мешканці приватного сектору вирішили, що за вивезення сміття та відходів можна не платити, а продукти своєї життєдіяльності можна підкласти в контейнери та майданчики багатоповерхових будинків.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині еко-активісти зафіксували самоуправство та свинство співробітників лісгоспу. У Збаразькому районі в лісі було виявлено місце, де лісгосп пиляв дерева і розчищав сухі гілки. При цьому після себе вони залишили сміттєзвалище. Все це було зафіксовано на фото і відео і викладено в мережу.