Стало відомо про те, що в Запорізькій області на даний молен. Живе 116 чоловіків, яким вже більше ста років.

Таким чином, повідомляється, що згідно з інформацією, яку підготували до Міжнародного Дня чоловіків, на початок цього року 116 чоловіків в області вже перейшли позначку в 100 років. При цьому, всі вони живуть у місті, і лише 7 з них у селах.

Всього по всій області було 770 тисяч представників сильної статі, що склало 45% чисельності.

У Запоріжжі відзначили Міжнародний День чоловіків, фото: Держстатистика
У Запоріжжі відзначили Міжнародний День чоловіків, фото: Держстатистика

До слова, відзначають свято 19 листопада. Вперше про нього заговорили в 1999 році, в Тринідаді і Тобаго. Далі про нього дізналися в Австралії, Америці, Європі та Азії. Станом на сьогоднішній день, його відзначають в 60 країнах світу.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Суть його полягає в тому, щоб привернути увагу до гендерної дискримінації, а також нерівності статей.

Особливо актуально це останні кілька років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що 20 серпня свій день народження відзначила довгожителька Броніслава Чечина. Вона прославилася своїми досягненнями в професійному спорті і до 102 дня народження зберегла бадьорість духу.

Як повідомляв портал "Знай" , 104-річний довгожитель поділився секретами довголіття

Також, "Знай" писав, що у неділю ввечері 23 лютого в Японії помер 112-річний Тітецу Ватанабе, який на початку місяця був визнаний найстарішим чоловіком на Землі.