Стало відомо про те, що в Запорізькій області розшукують чоловіка, у якого є втрата пам'яті. Рідні ще ніколи так не переживали.

Таким чином, повідомляється, що чоловік пішов з дому ще в понеділок, 23 листопада, і з тих пір його ніхто не бачив.

Інформація про це з'явилася на одній зі сторінок в соціальній мережі Facebook. Близько 17:00, того дня, пенсіонер вийшов з будинку, який знаходиться за адресою вулиця Курчатова, 16, в місті Енергодар, і не повернувся.

У Запорізькій області зник пенсіонер, фото: Facebook
У Запорізькій області зник пенсіонер, фото: Facebook

Йому вже 78 років, вік не молодий. Зріст приблизно 170 сантиметрів, а одягнений він був у темно-синю курточку, і чорні утеплені штани.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Проблема ще полягає в тому, що у нього часткова втрата пам'яті, і тому, він просто міг забути дорогу додому.

Якщо хтось бачив зниклого або знає про його місцезнаходження — прохання повідомити за телефоном:+380507780902.

Поки що, це вся інформація, яка є в мережі на сьогоднішній день.

Раніше портал Знай писав про те, що у Чорнобилі грибники назбирали десятки кілограмів радіоактивних "смаколиків": "перевищують норму в 10 разів" У Чорнобильській зоні відчуження затримали трьох грибників, які збиралися вивезти за периметр близько 60 кілограмів грибів.

Також портал Знай писав, що прикарпатець знайшов "пальці мерця" в горах, кадри не для людей зі слабкими нервами. Прикарпатець виявив дуже рідкісний гриб.

Також портал Знай писав, що у Львові зник відомий вчений і колишній футболіст, який має проблеми з пам'яттю: "не згадає навіть свого імені" Відомо, що чоловік має проблеми з пам'яттю, тому може забувати де живе і як його звуть.