Стало відомо про те, що в Запорізькій області розшукують зниклу 15-річну дівчину. Ніхто не знає де вона знаходиться зараз.

Таким чином, повідомляється, що дівчина пішла з гуртожитку, де вона жила. Їй 15 років, і з понеділка, 23 листопада, ніхто не знає де вона знаходиться.

Проживала вона в гуртожитку професійного ліцею, що в місті Василівка, Запорізької області.

До цієї години вона досі не повернулася.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Про це повідомляється на сторінці розшуку дітей ГУНП в Запорізькій області в соціальній мережі Facebook.

На вигляд дівчині років 16-17, зростом приблизно 150-160 сантиметрів, худої статури. Волосся у Марії Балабанової чорного кольору.

Всіх, хто володіє будь-якою інформацією про місцезнаходження Марії, прохання повідомити за номером телефону 093-326-24-94 або»102".

На ній була одягнена Червона курточка, темні штани, а також чорні кросівки.

Нагадавши, Знай писав, що в Харківській області довго шукали молоду жінку з малолітньою дитиною. У поліцію звернувся 40-річний глава сімейства із заявою про зникнення 20-річної дружини.

Також Знай повідомляв, що у Запоріжжі безвісти зник викладач із Запорізького національного університету. 10 листопада чоловік зник.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині поліція розшукує чоловіка, який зник ще 10 листопада. Лавринов Роман Степанович близько 10 години ранку вийшов з дому і досі не повернувся.