Стало відомо про те, що в Запоріжжі розшукують дев'ятирічного хлопчика. Пішов з дому і досі не повернувся.

Таким чином, повідомляється, що в селі Михайлівка, що в Запорізькій області, зникла дев'ятирічна дитина. Сталося це в четвер, 26 листопада.

Інформація про зникнення хлопчика з'явилася в мережі, в групі Михайлівської ради в соціальній мережі Facebook.

У Запоріжжі зникла дитина в синій курточці, фото: Facebook
У Запоріжжі зникла дитина в синій курточці, фото: Facebook

Серватинський Владислав пішов з дому приблизно о 14: 00. Вже практично добу ніхто не знає де він зараз знаходиться. Був одягнений хлопчик в курточку темно-синього кольору, з червоними вставками. Була там у нього і чорна в'язана шапка.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Рідні не знаходять собі місця, і просять усіх небайдужих підключитися до пошуку. Якщо раптом, ви володієте якоюсь інформацією, звертайтеся за номерами телефону + 38066-551-53-59, +38096-679-66-91 (Сергій Григорович) або 102.

Також Знай писав, що на Харківщині розшукують жінку, яка пішла з дому і зникла безслідно. За інформацією правоохоронців, розшукується 80-річна мешканка міста Дергачі Олена Зубенко. За словами родичів, востаннє вони бачили її вранці 20 листопада. Тоді пенсіонерка вийшла з дому і назад не повернулася.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві зник 15-річний підліток. За інформацією правоохоронців, розшукується неповнолітній Сорока Олексій Віталійович. Хлопчик 2005 року народження 21 листопада 2020 року пішов з дому і досі не повернувся. Юнак має наступні прикмети-зріст 152 см, Худорлява статура, русяве волосся, коротку стрижку. Був одягнений в чорну куртку і чорні штани.

Нагадавши, Знай повідомляв, що під Києвом розшукують підлітка з зеленими очима. Молодий чоловік вийшов з дому 16 листопада і не повернувся. Рідні та поліція просять допомогти у пошуках. На вигляд йому 16-17 років, зріст 170 см, Худорлява статура, волосся темно-русяве. Був одягнений в темно-зелену куртку і спортивні штани, на ногах кросівки.