Стало відомо про те, що до жителя Запорізької області у двір прийшов непроханий гість. Дикий Лебідь злегка заблукав.

Таким чином, повідомляється, що дикий Лебідь прилетів в один з дворів приватного будинку в Бердянську. Птах не виглядала пораненою, і шипіла при спробах до неї наблизитися.

Житель будинку зробив спробу погодувати птицю, але, та відмовилася.

У підсумку, власником ділянки було прийнято рішення все ж зловити лебедя, і віднесли до найближчого водоймища. Так він і зробив.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Там, як виявилося, було ще п'ят лебедів, які зачекалися пропажу. Трохи покрутившись, він полетів з ними.

Пощастило, що історія закінчилася благополучно, і з птахом виявилося все нормально. Адже, якби птахові попався недобросовісний власник двору, він би залишив його собі, і тварина б мучилося.

Нагадавши, Знай повідомляв, що при перевезенні різдвяної ялини для Рокфеллерівського центру в Нью-Йорку робітники виявили крихітну сову.

Також Знай писав, що житель Канади протягом 25 років годує єнотів. Пухнасті товстуни приходять до нього, щоб отримати чергову порцію ласощів і порадувати чоловіка.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі рятують старого верблюда з приватного зоопарку.

Як виявилося, в приватному зоопарку, де і живе тварина, криза, їжі для тварин не вистачає і багато з них вже пішли на корм тиграм або були продані в інші зоопарки.