Стало відомо про те, що школярі в Бердянську підпалили ровесника заради ролика в соціальні мережі. На що готові Підлітки заради популярності.

Таким чином, повідомляється, що в Бердянську, що в Запорізькій області, дванадцятирічні хлопці підпалили друга заради ролика в соціальній мережі Instagram. Подія сталася в ніч проти 29 листопада.

В результаті, потерпілий перебуває в реанімації, і у нього обпалено 30 відсотків тіла. На сторінці потерпілого в соціальній мережі Instagram все ще зберігся ролик, який був знятий до інциденту.

Там він випиває з чарки прозору рідину, і каже, що зовсім скоро йому вмирати. Судячи з голосів, він перебував не один.
У поліції підтвердили факт події, і зовсім скоро обіцяють прокоментувати це.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, що Слуги народу дійсно економлять бюджетні гроші, навіть на бульбуляторах. Чинний заступник мера Новомосковська Сергій Алексейченко, місцевий кандидат у депутати від" Слуги народу " номер один знімає стрес після важкого виборчого тижня.

Як повідомляв портал Знай.иа, правоохоронці в Херсонській області вилучили при обшуку близько шести кг сушеної і більше одного кг подрібненої і готової до вживання конопель.

Також Знай.иа писав, що на Сумщині вилучили велику партію наркотиків.