У Запоріжжі двоє маленьких хлопчиків близько п'яти днів жили з бездомними.

Їх кинули батьки на цілих п'ять днів, а самі пропали в невідомому напрямку. Бомжі дітей підгодовували та не кривдили. Випадкова перехожа викликала поліцію і двох маленьких хлопчиків віддали в лікарню.

Двоє маленьких покинутих дітей жили з бомжами.

Батьків малюків поліцейським шукати не довелося. Того ж дня, як хлопців забрали з табору бездомних, з’явилася їх мати. Жінка звернулася в поліцію і заявила, що втратила синів, коли відпочивала на пляжі.

Діти п'ять днів жили з бомжами на пляжі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляють в поліції, жінка відбудеться лише невеликим штрафом.

Нагадаємо, що 26 вгуста у Львові на перехресті вулиць Стуса-Шептицького водій легковика скоїв наїзд на дівчат 12 і 14 років і зник з місця дорожньо-транспортної пригоди.

Як повідомляв Знай.іа, в Україні почало вересня обрадує досить теплою і сонячною погодою, а вже з середини місяця прогнозується похолодання

Знай.іа писав, що в Україні середня зарплата у липні перевищила 10 700 грн. Найбільше заробили кияни - від 15 650 грн. Найменшу зарплату отримують жителі Кіровоградщини - 8574 грн.