Історія про Анастасію Шаполову прогриміла на всю країну. У Запоріжжі чоловік облив нещасну окропом, жінку з серйозними травмами забрали до лікарні. Вона отримала 21% опіків тіла, включаючи слизові оболонки порожнини рота. Жінка виховує двох дітей - 4 і 6 років, які зараз перебувають в інтернаті.

Жінка досі перебуває в лікарні.

Дмитро, який познущався над своєю дружиною, розповів свою версію в передачі "Говорить Україна".

За його словами, між ними часто виникали сварки через Настині зради і її часті пропажі з дому.

На зйомках Дмитро зізнався, що хотів зберегти сім'ю і не знав, що робити. Нібито, був у неадекватному стані, коли облив її окропом. Просив пробачення. Після зйомок чоловіка затримали правоохоронці.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нелюда поліцейські затримали, зараз він перебуває під вартою.

Волонтер Злата Некрасова на своїй сторінці в Facebook опублікувала пост, в якому звинуватила продюсерів програми в непрофесіоналізмі. Вони обіцяли надати час для звернення Анастасії. Дівчина в ньому застерігає всіх жінок від подібних ситуацій. Це відео вона також опублікувала в мережі.

Обращение Насти

Geplaatst door Злата Некрасова op Woensdag 28 augustus 2019

Нагадаємо, що 26 вгуста у Львові на перехресті вулиць Стуса-Шептицького водій легковика скоїв наїзд на дівчат 12 і 14 років і зник з місця дорожньо-транспортної пригоди.

Як повідомляв Знай.иа сьогодні вранці на виїзді з Харкова відбулося масштабне ДТП. Як повідомляється, на вулиці Полтавський шлях дорогу не поділили відразу п'ять автомобілів: ВАЗ-2110, Нива, Mazda 3, Volkswagen Golf і ВАЗ-2106.

Україні почало вересня обрадує досить теплою і сонячною погодою, а вже з середини місяця прогнозується похолодання

Знай.иа писав, що в Україні середня зарплата у липні перевищила 10 700 грн. Найбільше заробили кияни - від 15 650 грн. Найменшу зарплату отримують жителі Кіровоградщини - 8574 грн.