У середу, 28 серпня, близько 11 години сталося ДТП в Шевченківському районі Запоріжжя.

У поліції повідомили, що 50-річний водій автомобіля "ГАЗ" не дотримався безпечної дистанції і врізався в автомобіль тієї ж марки, який рухався попереду.

Один з водіїв загинув в результаті ДТП.

В результаті аварії, водій першої машини загинув на місці події.

"В даний час за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами)", – розповіли в поліції.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Поліція з'ясовує всі подробиці трагедії.

Нагадаємо, що 26 вгуста у Львові на перехресті вулиць Стуса-Шептицького водій легковика скоїв наїзд на дівчат 12 і 14 років і зник з місця дорожньо-транспортної пригоди.

Як повідомляв Знай.иа сьогодні вранці на виїзді з Харкова відбулося масштабне ДТП. Як повідомляється, на вулиці Полтавський шлях дорогу не поділили відразу п'ять автомобілів: ВАЗ-2110, Нива, Mazda 3, Volkswagen Golf і ВАЗ-2106.

Знай.иа писав, що в Україні середня зарплата у липні перевищила 10 700 грн. Найбільше заробили кияни - від 15 650 грн. Найменшу зарплату отримують жителі Кіровоградщини - 8574 грн.