Днями місцеві видання повідомляли, що в Кирилівці знаходять чоловіків у стані коми прямо на березі моря. 24 і 25 серпня в одну з місцевих лікарень доставили трьох постраждалих від невідомої речовини.

На море знаходять чоловіків без свідомості.

Аналізи показали, що тільки в одного з госпіталізованих в крові був алкоголь, інші два були повністю тверезі.

Чоловіки нічого не могли згадати про те, що з ними сталося до того, як вони втратили свідомість. Всі троє були пограбовані.

У поліції говорять про те, що чоловіки скоріше всього були отруєні якоюсь невідомою речовиною, звідси і короткочасна втрата пам'яті і свідомості. У стані коми потерпілі не знаходилися, зараз проводиться розслідування і вивчаються всі подробиці того, що сталося.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Потерпілі були доставлені в лікарню.

Нагадаємо, що в Харківської області нетверезий чоловік приніс в місцеву амбулаторію японський меч-катану.

Як повідомляв Знай.иа, фахівці Пенсійного фонду України розповіли нюанси призначення пенсій в Україні. По-перше, вона призначається тільки з легальних заробітків, офіційно задекларированых.

Знай.иа писав, що у цьому році вперше здійснять перерахунок виплат тим громадянам, які отримують допомогу від держави, в тому числі і для пенсіонерів, у яких прожитковий мінімум дорівнює мінімальній пенсії.