Вночі у Запоріжжі трапилась масштабна пожежа. Трагедія в Заводському районі Запоріжжя могла коштувати життя, але завдяки пожежникам – була ліквідована. Будинок горів всю ніч і лише під ранок рятувальники змогли приборкати вогняну стихію.

Виклик про пожежу в приватному домоволодінні по вул. Чудовій надійшов о пів на другу ночі. На території домоволодіння горіли шпали і дерев’яні дошки на площі 200 кв. м. Повністю загасити пожежу вдалося лише о 6 годині ранку.

Під час події ніхто не постраждав. Поки причина спалаху невідома. За фактом події проведуть розслідування.

Нагадаємо, що в Дніпрі загорілася квартира дев'ятиповерхового будинку. Пожежникам вдалося витягнути з палаючої конструкції 44-річного чоловіка.

Як повідомляв Знай.иа, в Україні почало вересня обрадує досить теплою і сонячною погодою, а вже з середини місяця прогнозується похолодання.

Знай.иа писав, що в Україні середня зарплата у липні перевищила 10 700 грн. Найбільше заробили кияни - від 15 650 грн. Найменшу зарплату отримують жителі Кіровоградщини - 8574 грн.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще