З більшою ймовірністю обласне управління очолить Микола Лушпієнко – нинішній начальник поліції Сумської області, повідомляє "Вся влада", посилаючись на джерело в правоохоронних органах.

Стало відомо, хто очолить поліцію в Запорізькій області.

Кандидату на посаду голови запорізької поліції 57 років. Нинішню посаду в Сумах Лушпієнко зайняв в 2016 році. Раніше працював у Житомирі, Черкасах, Криму.

23 серпня під час колегії МВС глава міністерства Арсен Аваков і голова Нацполіціі Сергій Князєв погодили звільнення чинного начальника ГУНП Запорізькій області Сергія Комісарова.

Головне управління Національної поліції України в Запорізькій області, швидше за все, очолить Микола Лушпієнко.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, що 28 серпня вночі неадекватний водій влаштував стрілянину посеред вулиці, а потім зник з місця події.

Як повідомляв Знай.иа, з Сполучених Штатів Америки прийшли досить моторошні новини. Так, стало відомо, що після матчу двох шкільних футбольних команд на стадіоні в місті Мобіл (Алабама), відбулася масова стрілянина.

Знай.иа писав, що в Чернігівській області проводиться конкурс на кращий танковий взвод ВСУ.