З початку навчального року всі запорізькі школярі можуть їздити в громадському транспорті з 50% знижкою.

Для дітей діятимуть знижки.

Пільговий проїзд буде доступний тим учням, які будуть користуватися громадським транспортом протягом "робочого" тижня. При наявності у дитини учнівського квитка, школяр зможе оплатити тільки 50% від вартості проїзду.

Пільгова вартість проїзду надається учням установ середньої загальної освіти усіх типів та форм власності на період навчального року з понеділка по п'ятницю. У період канікул пільга не зберігається.

На канікулах транспорт буде без знижок.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що в Дніпрі активно борються з ямами на дорогах. Щоб закінчити ремонт швидше, роботи одночасно ведуться на кількох вулицях.

Як повідомляв Знай.иа, з Сполучених Штатів Америки прийшли досить моторошні новини. Так, стало відомо, що після матчу двох шкільних футбольних команд на стадіоні в місті Мобіл (Алабама), відбулася масова стрілянина.

Знай.иа писав, що в Вінниці п'яний водій отримав шість протоколів порушень, після того, як хотів обдурити патрульних.