Ремонт дорожнього полотна на дамбі обіцяють завершити на два тижні раніше, ніж планувалося. З 1 жовтня рух на Дніпрогесі буде повністю відкрито.

Ремонт греблі обіцяють завершити раніше терміну.

Про це на нараді сьогодні заявив мер міста Володимир Буряк. Уже завтра відкриють рух транспорту по двом відремонтованим ділянкам.

При цьому інші 2 смуги перекриють для ремонту. Буряк попросив організувати цілодобове регулювання руху на греблі "Дніпрогесу", а також чергування техніки.

Запорожці через місяць забудуть про страшних пробках.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Доречі, під час візиту в Запоріжжя Зеленський поставив завдання завершити ремонт на греблі до п'ятнадцятого жовтня. Крім того він заявив, що приїде в цей день і перевірить виконану роботу. Якщо ж до того моменту ремонт на греблі буде продовжуватися, тоді Сирота напише рапорт про звільнення.

Нагадаємо, що в Дніпрі активно борються з ямами на дорогах. Щоб закінчити ремонт швидше, роботи одночасно ведуться на кількох вулицях.

Як повідомляв Знай.иа, з Сполучених Штатів Америки прийшли досить моторошні новини. Так, стало відомо, що після матчу двох шкільних футбольних команд на стадіоні в місті Мобіл (Алабама), відбулася масова стрілянина.

Знай.иа писав, що в Вінниці п'яний водій отримав шість протоколів порушень, після того, як хотів обдурити патрульних.