В Запоріжжі сварка між братом і сестрою закінчилася справжньою різаниною.

18 квітня 2019 року чоловік в самоті випивав на кухні у своїй квартирі. Коли спиртне ближче до вечора закінчилося, він почав приставати до сестри, яка мешкала там же, з вимогою дати грошей на "продовження банкету".

Сестра підрізала брата.

Після непереконливих прохань чоловік перейшов до фізичного насильства. Він схопив жінку ззаду спочатку за тулуб, а потім за шию і почав душити.

Сестра відбиваючись схопила кухонний ніж і двічі вдарила брата в грудну клітку. Швидка допомога не змогла врятувати постраждалого, він помер від важких поранень.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Жінці дали два роки умовно за вбивство брата.

На днях Бердянський міськрайонний суд засудив жінку до двох років позбавлення волі умовно за перевищення необхідних заходів самооборони.

Нагадаємо, що в Дніпрі активно борються з ямами на дорогах. Щоб закінчити ремонт швидше, роботи одночасно ведуться на кількох вулицях.

Як повідомляв Знай.иа, з Сполучених Штатів Америки прийшли досить моторошні новини. Так, стало відомо, що після матчу двох шкільних футбольних команд на стадіоні в місті Мобіл (Алабама), відбулася масова стрілянина.

Знай.иа писав, що в Вінниці п'яний водій отримав шість протоколів порушень, після того, як хотів обдурити патрульних.