Володимир Зеленський запропонував запорізьку Хортицю в якості об'єкта для інвестування під час переговорів з лідерами інших країн. Про це він розповів в інтерв'ю телеканалу "1+1" у програмі "100 днів президента України".

Зеленський пропонує побудувати в Україні Діснейленд.

Президент занепокоєний, що іноземці абсолютно нічого не знають про інвестиційні можливості для себе в Україні, зокрема, в Херсонській області, Дніпропетровської, Донецької, Одесі, Запоріжжі. "Я їм про Хортиці, а вони:" Що це таке? "Давайте інвестувати, давайте робити там парк, як Діснейленд і так далі", — Зеленський розповів.

Зеленський також зазначив, що гарантує інвесторам захист.

На Хортиці можуть у недалекому майбутньому побудувати парк розваг.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Президент був у Запоріжжі з робочим візитом у кінці липня. Тоді він дав протокольне доручення щодо ремонту греблі Дніпрогес.

Нагадаємо, що в Дніпрі активно борються з ямами на дорогах. Щоб закінчити ремонт швидше, роботи одночасно ведуться на кількох вулицях.

Як повідомляв Знай.иа в Запоріжжя сварка між братом і сестрою закінчилася справжньою різаниною.

Знай.иа писав, що в Вінниці п'яний водій отримав шість протоколів порушень, після того, як хотів обдурити патрульних.