Дівчина, яка постраждала від пострілу в обличчя, йде на поправку. Зараз її вже перевели з реанімації.

В інтернеті з'явилося відео, як 17-річну Поліну, перевели в 5 міську лікарню. До цього постраждала перебувала в реанімації. Трагедія не пройшла безслідно, юній красуні видалили око.

Постраждала Поліна залишилася без ока.

"Спасибі кращим лікарям, які взяли на себе відповідальність лікувати її! Спасибі Вам, за Вашу роботу!", – пише волонтер, яка опублікувала відео.

Раніше ми повідомляли про те, що 22 серпня в селі Комишуваха 4 подруги у віці від 15 до 17 років зібралися в одному з будинків в той час, коли батьків не було вдома. Дочка господаря, дівчина 2003 року народження, принесла рушницю батька і під час необережного поводження із зброєю стався випадковий постріл.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що в Дніпрі активно борються з ямами на дорогах. Щоб закінчити ремонт швидше, роботи одночасно ведуться на кількох вулицях.

Як повідомляв Знай.иа в Запоріжжя сварка між братом і сестрою закінчилася справжньою різаниною.

Знай.иа писав, що в Вінниці п'яний водій отримав шість протоколів порушень, після того, як хотів обдурити патрульних.