У Мелітополі породіллі змушені знаходиться в повних антисанитарійних умовах. Таргани, неохайність, відсутність гарячої води і туалету – це ще не весь перелік послуг, які отримують вагітні в пологовому будинку.

В Мелітопольському пологовому палати в жалюгідному стані.

Одна з пацієнток мелітопольського пологового будинку повідомила на своїй сторінці в Facebook про жахливі умови в платних палатах. Якщо таке твориться в покращених "боксах", то що можна побачити в безкоштовних?

В душі живуть таргани.

Жінка розповіла, що в платній палаті за 150 гривень немає гарячої води. Душ, за словами пацієнтки, не прибирають і в ньому розплодилися таргани. Раковина маленька і завжди брудна, унітазу в палаті немає. Це ще не всі "принади" віпової палати, хоч і гроші невеликі, але за словами пацієнтки породіллі і немовлята гідні кращого.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Умивальник настільки маленький, що вода стоїть всюди.

Нагадаємо, що на Львівщині правоохоронці розслідують справу про придбання шкльних меблів за завищеними цінами.

Як повідомляв Знай.иа в Україну прийшло сильне похолодання, яке відчується в середу майже у всіх областях.

Знай.иа писав, що з січня по липень 2019 року до державного бюджету від розмитнення авто на "евробляхах"надійшло 7,084 мільярдів гривень.