Завтра, 6 вересня у Запоріжжі офіційно представлять нового губернатора, повідомляють Факти Запоріжжя.

У п'ятницю, 6 вересня, у стінах облдержадміністрації представлять нового губернатора – Віталія Туринка.

Захід розпочнеться об 11.00 у сесійній залі обласної ради.

Як повідомлялося раніше, Кабмін погодив запропоновані президентом Зеленським кандидатури на посади голів кількох областей. На посаду голови Запорізької ОДА схвалена кандидатура Віталія Туринка.

У п'ятницю, 6 вересня, у стінах облдержадміністрації представлять нового губернатора – Віталія Туринка.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Ще 21 серпня 2019, Кабінет Міністрів України схвалив запропоновані президентом Володимиром Зеленським кандидатури на посади голів Вінницької, Запорізької та Рівненської облдержадміністрацій. Запорізьку область очолить рівненський бізнесмен Віталій Туринок.

Нагадаємо, що фахівці з "корпорації добра" Google виявили цілий ряд шкідливих веб-сайтів, які при відвідуванні можуть непомітно зламати iPhone жертви.

Знай.иа писав, що у Шевченківському гаю Львова підходить до завершення реставрація старовинного вітряка, який був привезений із села Конотоп Чернівецької області і датується початком XX століття.