Вчора у Запоріжжі пройшов дощ з сильною грозою. Деяким запорізьким фотографам вдалося зловити в кадр це яскраве атмосферне явище.

Знімками фотографи поділилися в соцмережах.

Це знімок ще одного нічного фотографа.

Фотограф Олексій Толмачов відобразив погодне явище якраз над Арковим мостом і островом Хортиця.

"Неймовірна гроза над Запоріжжям просто зараз. Пряме включення!" — підписав автор знімка. В коментарях Толмачова назвали "ловцем блискавок", оскільки це далеко не перше фото з балкону багатоповерхівки в районі вулиці Таганскої та кадр фотографа з грозами.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Просто невимовна краса над Запоріжжям.

Нагадаємо, що в Вінницької області стався пожежа у житловому будинку. У приміщенні рятувальники знайшли тіло загиблої жінки. Повідомлення про займання пожежникам надійшло від сусідів.

Знай.иа писав, що у Шевченківському гаю Львова підходить до завершення реставрація старовинного вітряка, який був привезений із села Конотоп Чернівецької області і датується початком XX століття.