Чоловіка в Запоріжжі грабіжники тероризували у власному будинку, а після викрали автомобіль, повідомляє ГУ НП Запорізької області.

Вчора, 4 вересня, в Запоріжжі пограбували людину. Як стало відомо, двоє чоловіків прийшли у приватний будинок місцевого жителя, що на вулиці Ленській, побили, а потім пограбували.

Невідомі побили чоловіка у своєму домі.

Цього грабіжникам здалося мало, і вони викрали машину господаря. Правоохоронці зреагували дуже швидко і оголосили план "Перехоплення".

Поліцейським вдалося встановити особи та затримати зловмисників. Ними виявилися жителі Василівського району, чоловіки 1973 і 1988 років народження. Тепер їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до дванадцяти років.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Правоохоронці дуже швидко вийшли на слід злочинців.

Нагадаємо, що в Вінницької області стався пожежа у житловому будинку. У приміщенні рятувальники знайшли тіло загиблої жінки. Повідомлення про займання пожежникам надійшло від сусідів.

Знай.иа писав, що у Шевченківському гаю Львова підходить до завершення реставрація старовинного вітряка, який був привезений із села Конотоп Чернівецької області і датується початком XX століття.