На Запорізькій дитячій залізниці у зоопарку просто знущаються над тваринами. Нільський крокодил навіть не поміщається в тераріум – тварині мало місця і води. Моторошним знімком крокодила у соцмережі поділився місцевий житель Денис Александров.

"Жахливі умови утримання нільського крокодила на дитячій залізниці. Він навіть повністю не поміщається в акваріум", — підписав фото автор.

Крокодилові мало місця в тераріумі.

Запоріжці повідомляють про те, що це не вперше. Вже були випадки неналежних умов утримання тварин.

Люди пишуть, що дитяча залізниця - це "концтабір для тварин. Хіба так можна знущатися над тваринами?", "Там і ведмеді їдять гнилу морквину і помиї".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Люди не думають про тварин, їм головне, хліба і видовищ.

Нагадаємо, що 16 серпня на Львівщині поблизу села Кавське Стрийського району відбувся масовий падіж свиней на підприємстві "Галичина-Захід".

Знай.иа писав, що колишня керівниця НБУ Валерія Гонтарєва могла сама замовити підпал власного автомобіля.