Школярі розпивали алкоголь прямо на пляжі в Південному мікрорайоні. Діти 13 і 15 років не соромлячись зловживали абсентом на очах у інших відпочиваючих.

Діти розпивали спиртні напої прямо на пляжі.

Поліцейські склали протоколи на їх батьків. Оскільки підліткам не виповнилося 16 років і вони ще не можуть відповідати перед законом, протоколи були складені на їх батьків за те, що вони не приділили достатньої уваги вихованню дітей. Штраф становить 850 грн.

Діти розпивали абсент на пляжі.

Батьки наймолодшої дівчинки 13-ти років отримали попередження.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що найближчий тиждень синоптики обіцяють в Україні сонячну, жарку і суху погоду.

Як повідомляв Знай.иа, у Франції у червні і липні 2019 році в результаті сильної спеки померли близько 1500 осіб. Вік половини загиблих місцевих громадян перевищував 75 років.

Знай.иа писав, що у Шевченківському гаю Львова підходить до завершення реставрація старовинного вітряка, який був привезений із села Конотоп Чернівецької області і датується початком XX століття.