Популярна українська телеведуча приїхала у Василівку, в реабілітаційний центр для хижих тварин, щоб зняти наступний випуск тревел-шоу "Le маршрутка".

Леся Нікітюк відвідала Запоріжжя.

За словами Нікитюк, вона не очікувала, що центр для реабілітації буде таким доглянутим, а його господарі гостинними:
"Це взагалі не схоже на зоопарк, в зоопарках взагалі інші умови для тварин. Але я розумію, що 5 осіб не можуть зробити щось неймовірне. Потрібна допомога людей, тому було б непогано, якби туристи і відвідувачі зоопарку підтримали господарів, щоб тваринам тут було ще більш комфортно".

Випуск про Василівський зоопарк вийде в ефір вже у жовтні. Майбутнє шоу Леся Нікітюк також проанонсувала на своїй сторінці Instagram.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що найближчий тиждень синоптики обіцяють в Україні сонячну, жарку і суху погоду.

Як повідомляв Знай.иа, у Франції у червні і липні 2019 році в результаті сильної спеки померли близько 1500 осіб. Вік половини загиблих місцевих громадян перевищував 75 років.

Знай.иа писав, що у Шевченківському гаю Львова підходить до завершення реставрація старовинного вітряка, який був привезений із села Конотоп Чернівецької області і датується початком XX століття.