Ось це спокій: у Запоріжжі горе-батько забув дитину в супермаркеті, навіть не схаменувся.

До адміністративного покарання залучили горе-батька хлопчика, який залишився на ніч у гіпермаркеті "Епіцентр".

Дитина просидів у супермаркеті всю ніч.

Згідно з рішенням у судовому реєстрі, чоловік отримав попередження і повинен буде сплатити судовий збір в сумі 384 гривні.

Відомо, що неповнолітня дитина сховалась в килимі перед закриття магазину з метою позабавлятися. З боку керівництва гіпермаркету, такий вчинок розцінили, як невиконання батьком батьківських обов'язків.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Батько навіть не згадав про сина.

Нагадаємо, що Харківська область знову перебуває в числі лідерів серед регіонів України по заборгованості по зарплатах.

Як повідомляв Знай.иа на Черкащині через власну необачність ледь не втратила життя 13-річна дівчинка. Неповнолітня намагалася зробити селфи на вагоні, однак отримала ураження струмом від високовольтних мереж.

Знай.иа писав, що у Шевченківському гаю Львова підходить до завершення реставрація старовинного вітряка, який був привезений із села Конотоп Чернівецької області і датується початком XX століття.