Дівчинку в Запоріжжі довели до бійки. Розлючена школярка накинулася на кривдниць з кулаками. Хлопці знімали на відео і чекали, чим усе закінчиться.

Дівчатка били одна одну кулаками, ногами і хапали за волосся.

Дівчата побилися через пліток.

Як виявилося, причиною масової бійки стали чутки про дівчину, які розпускали ті самі хлопці, які і знімали відео. Невідомо, що вони такого наговорили, але це і стало причиною агресії з боку інших школярок. Ніхто не заступився за дівчину, всі стояли і знімали бійню на відео.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Бійка була жорстокою - рвали волосся і били ногами в живіт.

У прес-службі ГУНП у Запорізькій області, за даним інцидентом заяв і повідомлень у поліцію не надходило. Але разом з тим, за фактом публікації правоохоронними органами розпочато перевірку.

Нагадаємо, що Харківська область знову перебуває в числі лідерів серед регіонів України по заборгованості по зарплатах.

Як повідомляв Знай.иа на Черкащині через власну необачність ледь не втратила життя 13-річна дівчинка. Неповнолітня намагалася зробити селфи на вагоні, однак отримала ураження струмом від високовольтних мереж.

Знай.иа писав, що у Шевченківському гаю Львова підходить до завершення реставрація старовинного вітряка, який був привезений із села Конотоп Чернівецької області і датується початком XX століття.