Документ про звільнення опублікував місцевий депутат Михайло Прасол. Повідомляється, що Валерій Романов звільнений за власним бажанням. Наказ датується понеділком, 9 вересня.

Про те, що Валерій Романов звільняється "за власним бажанням", стало відомо ще в п'ятницю.

ОФІЦІЙНЕ ЗВІЛЬНЕННЯ РОМАНОВА ГЕНПРОКУРОРОМ — ДОКУМЕНТ ❗ 9 вересня 2019 року горепрокурор Запорізької області Романов...

Geplaatst door Михаил Прасол op Dinsdag 10 september 2019

Наказом Генерального прокурора України на час виконання обов'язків прокурора Запорізької області з 11 вересня покладено на першого заступника прокурора Запорізької області — начальника управління нагляду у кримінальному провадженні Василя Кармана.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Новий прокурор давній товариш Валерія Романова.

Він давній товариш Валерія Романова. Був призначений першим заступником прокурора Запорізької області в грудні 2016 року.

Нагадаємо, що Харківська область знову перебуває в числі лідерів серед регіонів України по заборгованості по зарплатах.

Як повідомляв Знай.иа на Черкащині через власну необачність ледь не втратила життя 13-річна дівчинка. Неповнолітня намагалася зробити селфи на вагоні, однак отримала ураження струмом від високовольтних мереж.

Знай.иа писав, що у Шевченківському гаю Львова підходить до завершення реставрація старовинного вітряка, який був привезений із села Конотоп Чернівецької області і датується початком XX століття.

[embed]https://youtu.be/p8ZjnSdXTSg[/embe