Сьогодні, 11 вересня, близько 7:30 в Бердянську на Східному проспекті сталося ДТП.

Водій не побачив двох дівчаток.

Водій легкового автомобіля "Ланос" збив двох дівчаток. Як з'ясувалося, постраждалим 10 і 11 років. Їх доставили в лікарню на "швидкій". Сам же водій стверджує, що діти різко вибігли на дорогу. Тому він і не зміг вчасно пригальмувати.

Постраждалих школярок доставили в лікарню.

Як повідомив в. о. директора Бердянського ТМО Юрій Писаренко, під колеса авто потрапили дві сестри: одна дівчинка отримала численні травми, інша постраждала не так серйозно – попередньо забій голови та садна м'яких тканин тіла. Діти знаходяться під наглядом лікарів.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, що чернівецькі прикордонники знайшли недобудований трубопровід через кордон до Румунії для контрабанди тютюнових виробів.

Як повідомляв Знай.иа в Києві на Нивках сталася аварія за участю автомобілів Kia Optima і Chevrolet Aveo. В результаті ДТП водій Chevrolet отримала травми.

Знай.иа писав, що у Шевченківському гаю Львова підходить до завершення реставрація старовинного вітряка, який був привезений із села Конотоп Чернівецької області і датується початком XX століття.