Міський голова Володимир Буряк повідомив про те, що 16 вересня, в місті з'явиться новий автобусний маршрут під номером 86 ("Запоріжсталь"-вул. Футбольна).

Нові автобуси курсуватимуть з 16 вересня.

На маршруті будуть працювати п'ять автобусів, кінцева зупинка маршруту на вулиці Футбольній.

Автобуси будуть їздити по новій дорозі, яку побудував комбінат "Запоріжсталь" за власний рахунок. Будівництво її обійшлося в 200 млн грн, зараз дорогу вже передано на баланс міста.

З 16 вересня в Запоріжжі запрацює ще один маршрут з автобусами великої місткості – №86. На ньому курсуватимуть 5...

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще
Geplaatst door Владимир Буряк. Официальная страница городского головы Запорожья op Dinsdag 10 september 2019

Нагадаємо, що чернівецькі прикордонники знайшли недобудований трубопровід через кордон до Румунії для контрабанди тютюнових виробів.

Як повідомляв Знай.иа в Києві на Нивках сталася аварія за участю автомобілів Kia Optima і Chevrolet Aveo. В результаті ДТП водій Chevrolet отримала травми.

Знай.иа писав, що у Шевченківському гаю Львова підходить до завершення реставрація старовинного вітряка, який був привезений із села Конотоп Чернівецької області і датується початком XX століття.