День міста пройде з великим розмахом: у Запоріжжя приїде Віктор Павлік та гурт "ВВ". З бюджету на святкування Дня міста планують виділити понад мільйон гривень.

Свято міста пройде з особливим розмахом.

Святкування традиційно триватиме два дні – 12 та 13 жовтня на каскаді фонтанів "Веселка" та у Вознесенівському парку.

Містян обіцяють розважати не лише традиційним ярмарком, але і фестивалем "Країна мрій", різноманітними майстер-класами для дітей проведуть "Книголісся".

У мерії виділять понад мільйон гривень на свято.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Із зірок обіцяють групу "ВВ", Віктора Павліка та репера Ярмака.

Нагадаємо, що в честь 55-го дня народження легендарного російського поета, музиканта і художника Єгора Лєтова відомі музиканти записали півторагодинний альбом з каверами на пісні.

Як повідомляв Знай.иа в Києві на Нивках сталася аварія за участю автомобілів Kia Optima і Chevrolet Aveo. В результаті ДТП водій Chevrolet отримала травми.

Знай.иа писав, що у Шевченківському гаю Львова підходить до завершення реставрація старовинного вітряка, який був привезений із села Конотоп Чернівецької області і датується початком XX століття.