Чоловік погрожував підірвати ТЦ в Запоріжжі.

Увечері в правоохоронні органи надійшла заява про замінування торгового комплексу "Україна". На місце терміново прибули поліція, вибухотехніки та кінологи. Під час ретельного огляду будівлі вибухонебезпечних предметів не виявлено.

Замінували ТЦ Україна.

Поліцейські встановили, що хибний виклик скоїв 59-річний житель Запоріжжя, його доставили у відділення поліції. Встановлено, що стосовно останнього раніше суд вже було направлено обвинувальний висновок за підозрою у скоєнні аналогічного злочину.

В даний час вирішується питання про затримання і обрання запобіжного заходу порушнику, скоріше за все йому світить до шести років в'язниці.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, що синоптики попередили українців, що похолодання вже не за горами, і саме час готуватися до погодних змін.

Як повідомляв Знай.иа в Кирилівці ураган вирішив налякати відпочиваючих: шторм змиває пляжі і заважає відпочиваючим насолодитися оксамитовим сезоном.

Знай.иа писав, що у Шевченківському гаю Львова підходить до завершення реставрація старовинного вітряка, який був привезений із села Конотоп Чернівецької області і датується початком XX століття.