Трасу Запоріжжя – Маріуполь вже через місяць відремонтують до кінця. Хоча раніше планували завершити реконструкцію тільки у 2022 році.

Раніше через вибоїни цю дорогу завжди оминали, ділиться з "Сьогодні" водій Петро.

Через місяць планують відремонтувати саму головну трасу.

"Раніше навіть не їздили тут, взагалі не було дороги. Зараз ось тільки ці два-три дні почали пускати, все зробили", – каже Петро.

Дорожники знімають зіпсовані шари асфальту і фактично будують трасу заново. Товщина нового покриття – майже півметра.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Голик повідомив, що планується завершити укладання асфальту вже 1 жовтня, після чого нанесуть розмітку, встановлять знаки і приведуть в порядок узбіччя.

До приїзду Зеленського все буде готово.

"Укладання асфальту на трасі Запоріжжя - Маріуполь хочемо завершити до 1 жовтня. Головне, щоб не підвела погода, яка, судячи з прогнозу, не завжди нас буде радувати. Це по Запорізькій області. Потім знаки, розмітка і всі дрібні нюанси. У будь-якому разі в середині жовтня траса буде готова вся. Від і до. Як було заплановано", - написав екс-радник в соціальній мережі.

Октябрь все ближе. Идеальных километров дороги на трассе Запорожье - Мариуполь все больше и больше. Зачем было эту трассу ремонтировать три года и собираться продолжать ее ремонт еще столько же, когда можно все сделать за три месяца - риторический вопрос. Вот так должно быть на всех дорогах по всей стране. #Не_Ной_А_Строй

Geplaatst door Юрий Голик op Vrijdag 6 september 2019

Нагадаємо, що синоптики попередили українців, що похолодання вже не за горами, і саме час готуватися до погодних змін.

Як повідомляв Знай.иа в Кирилівці ураган вирішив налякати відпочиваючих: шторм змиває пляжі і заважає відпочиваючим насолодитися оксамитовим сезоном.

Знай.иа писав, що у Шевченківському гаю Львова підходить до завершення реставрація старовинного вітряка, який був привезений із села Конотоп Чернівецької області і датується початком XX століття.