У Запоріжжі пішохід влетів у лобове скло, постраждав лише автомобіль. Відповідну інформацію опублікували в одному з міських пабліків в соцмережі.

Чоловіка збили на пішохідному переході.

Аварія трапилася сьогодні, 12 серпня в Шевченківському районі. Як стало відомо, на пішохідному переході машина збила хлопця.

На щастя, пішохід серйозно не постраждав і відмовився від госпіталізації, чого не скажеш про автомобіль, у якого залишилися погнутими капот, дах і розбите лобове скло. Люди в мережі дивуються незвичайному везінню чоловіка.

У Запоріжжі чоловік дивом уцілів після наїзду.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, що в одеській школі 26, що на Старопортофранківській, днями стався неприємний інцидент. Представник служби у справах дітей намагався під час уроків силою забрати одну з учениць.

Як повідомляв Знай.иа в Кирилівці ураган вирішив налякати відпочиваючих: шторм змиває пляжі і заважає відпочиваючим насолодитися оксамитовим сезоном.

Знай.иа писав, що у Києві шукають злочинців, які вчинили розбійні напади на ювелірні салони в 2018-2019 роках.