Прибульці знову наступають, в цей раз помітили НЛО над Кирилівкою. Неопізнаний об'єкт пролетів над Федотовою косою.

Люди побачили велику кулю, що світиться, яка літала по небу без шуму або інших розпізнавальних знаків. За словами очевидців, при наближенні до місяця куля зникав.

Кажуть, що два роки тому в тому ж місці відпочиваючі бачили щось подібне – кілька літаючих точок, пояснень яким ніхто так і не знайшов. Скоріше всього, інопланетяни знову прилетіли встановити дружній контакт.

Нагадаємо, що в одеській школі 26, що на Старопортофранківській, днями стався неприємний інцидент. Представник служби у справах дітей намагався під час уроків силою забрати одну з учениць.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Як повідомляв Знай.иа в Кирилівці ураган вирішив налякати відпочиваючих: шторм змиває пляжі і заважає відпочиваючим насолодитися оксамитовим сезоном.

Знай.иа писав, що у Києві шукають злочинців, які вчинили розбійні напади на ювелірні салони в 2018-2019 роках.