Двох дітей відсторонили від уроків посеред навчального процесу. Пригода сталася вчора в Запорізькому академічному ліцеї. Приїхала поліція, батьки, преса, були складені заяви.

В ліцеї коментувати ситуацію відмовилися.

Директор до батьків не вийшов, але знаходився в школі - це, за їхніми словами, бачили громадські діячі і поліцейські. Далі все як у нас буває – з школи попрямували в територіальний відділ освіти Олександрівського району – там теж немає директора, десь на виїзному засіданні. В обох інстанціях від батьків прийняли і зареєстрували заяви, але жодного з керівників адміністрацій, відділів та департаментів на місці не було, як і директора Запорізького академічного ліцею. Ситуації ніхто не коментує.

Що ж кажуть у департаменті освіти і науки облдержадміністрації? Там підтвердили, що довідка про щеплення не зазначена в документах з 2018-го року, і повідомили, що передадуть всі звернення в Департамент міської ради, тому що це їх повноваження і вони мають вивчити ситуацію.

Двох дітей без щеплень просто не допустили до навчання.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що синоптики попередили українців, що похолодання вже не за горами, і саме час готуватися до погодних змін.

Як повідомляв Знай.иа в Кирилівці ураган вирішив налякати відпочиваючих: шторм змиває пляжі і заважає відпочиваючим насолодитися оксамитовим сезоном.

Знай.иа писав, щоб зацікавити школярів навчанням, реформи про Нову українську школу мало, в Івано-Франківській загальноосвітній школі №3 цього року з'явилися перші навчальні роботи Фотон.