Вночі 12 вересня у Мелітополі невідомі підпалили машину, припарковану на приватній автостоянці. За підпалу постраждали ще дві припарковані поблизу машини.Позашляховиком, який вночі невідомі зловмисники підпалили в Мелітополі, часто користувався прокурор з Енергодара Олександр Басік.

Саме це повідомляє "IPNews" з посиланням на власні джерела в правоохоронних органах. Авто належало прокурора Василівського відділу Енергодарської прокуратури Олександру Басіку, хоча в деклараціях самого Басіка і його дружини наявність такої машини не зазначено.

За інформацією ЗМІ, Басик замішаний в численних скандалах з агрорейдерством і перевищенням повноважень. Можливо, саме це стало причиною спалення його машини.

Нагадаємо, що синоптики попередили українців, що похолодання вже не за горами, і саме час готуватися до погодних змін.

Як повідомляв Знай.иа в Кирилівці ураган вирішив налякати відпочиваючих: шторм змиває пляжі і заважає відпочиваючим насолодитися оксамитовим сезоном.

Популярні новини зараз
Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Знай.иа писав, щоб зацікавити школярів навчанням, реформи про Нову українську школу мало, в Івано-Франківській загальноосвітній школі №3 цього року з'явилися перші навчальні роботи Фотон.